• Impresszum


Tisztelt Felhasználónk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a SEAWING Kft. weboldalaira történő látogatásával egyidejűleg Ön elfogadja a következő feltételeket, melyek böngészésének teljes időtartamára és a felhasználás minden módjára nézve irányadóak:


A weboldal üzemeltetője: ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft.
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Palánkai u. 5.
Adószám: 10271731-2-07
Cégjegyzékszám: 07-09-001285, bejegyezve: Fejér megyei Cégbíróság
Képviseli: Pintér András, Kocsis István ügyvezetők
e-mail: info (kukac) seawing.hu

  1. Az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. A SEAWING Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos, annak részben vagy egészben való tárolása, felhasználása, illetve bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.
  2. Tilos a ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft.. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalak tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése. Az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a SEAWING Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.
  3. Sajtóból származó, nyilvánossá tett információk és ilyen jellegű más dokumentumok nyilvános felhasználása akkor engedélyezett, ha a forrást egyértelműen megjelölték.
  4. A minél egyszerűbb elérhetőség érdekében az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. weboldalai tartalmazhatnak olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólag az Ön felelőssége, hogy a külső weboldalak meglátogatásakor az adott webhely használati feltételeit megismerje.
  5. Az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. nem vállal felelősséget a külső weboldalakon elérhető tartalomért. Valamely külső weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti automatikusan azt, hogy az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. támogatja az oldalt.
  6. Az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. weboldalaira való látogatásával Ön vállalja, hogy az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. szerverére Ön által bármilyen módon felvitt tartalom nem tartalmaz szándékosan hibás adatokat, nyilvános közlésre alkalmatlan, valamint harmadik személyek jogait sértő, illetve önmagában bűncselekményt megvalósító részeket, továbbá mindent megtesz annak érdekében, hogy a tartalom elküldése előtt eltávolítsa a vírusokat, vagy más, a szerver és az azon alkalmazott szoftverek rongálására alkalmas elemeket.
  7. ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft-nek a felhasználók által weboldalaira küldött tartalomért fennálló felelősségére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak. Amennyiben a felhasználó által az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. weboldalaira felvitt tartalom, illetve annak nyilvánosságra hozatala harmadik személy jogait, vagy jogos érdekeit sérti, a jogsértő tartalmat elhelyező személyt kártalanítási kötelezettség terheli, ha harmadik személy azASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. ellen a felvitt tartalom miatt eljárást indít, vagy egyébként vele szemben igényt érvényesít és a SEAWING Kft. a jogsértés miatt helytállni köteles. Az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. bármikor jogosult a felhasználók által felvitt tartalmat weboldalairól eltávolítani.
  8. A „seawing.hu”, a „Belépés egy biztonságos világba" szöveg, a logo, annak valamennyi színkombinációja és idegennyelvű verziója az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft. bejegyzett védjegye. Azok együttes vagy részenkénti képi megjelenítésének, felhasználásának kizárólagos használati joga az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft-t illeti meg. A weboldalakhoz való hozzáférési lehetőség előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül önmagában nem tekinthető az oldalakon megjelenő, akár az ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Kft., akár harmadik személyek tulajdonában álló védjegyekre vonatkozó licencjog megadásának vagy a használatra vonatkozó egyéb hozzájárulásnak.
  9. Az oldalon található képek forrása a Seawing saját termék esetén saját készítés, a Seawing által forgalmazott egyéb termékek fotói a termék gyártói vagy viszonteladói engedélyével kerültek felhasználásra, míg az egyéb jogaival rendelkezünk.
  10. Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek. Bővebb információkért kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat vagy kereskedelmi kapcsolattartóinkat!