Új ügyvezető a SEAWING Kft-nél

2018.01.10. 10:54:41
Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Ügyfelünket, hogy 2018. január 2-án a nyugdíjba vonuló Pálffy Zoltánt Pintér András váltja a SEAWING Kft. ügyvezető igazgatói pozíciójában. Pálffy Zoltán a továbbiakban tanácsadóként dolgozik SEAWING Kft-nél.

Pintér András felelős a cég stratégiájának kidolgozásáért, a kereskedelmi és pénzügyi eredményekért, a munkáltatói feladatok ellátásáért. Kocsis István a továbbiakban is betölti ügyvezető igazgatói pozícióját, és a korábbiaknak megfelelően elsődleges feladata a cég műszaki ügyeinek összefogása, a főmérnöki feladatok ellátása.


Pintér András több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnikai megoldások terén, azon belül is a beléptető rendszerek vonatkozásában. A jelenlegi pozícióját megelőzően a G4S cégcsoport üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatói feladatait látta el, valamint a G4S európai beléptető program vezetőjeként dolgozott.

Pálffy Zoltán részt vett a cég 1989-es megalapításában. Vezetése alatt a vállalkozás a beléptető rendszerek piacán meghatározó szereplővé vált. Jelentős szerepet vállalt továbbá abban az integrációban, ami lehetővé tette, hogy a SEAWING Kft. az ASSA ABLOY cégcsoport tagjaként működjön tovább. Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a rengeteg munkát, amit a cégért és alkalmazottaiért végzett.