Cégnév változás

2018.09.24. 01:42:30
Tájékoztatjuk, hogy az ASSA ABLOY globális stratégiájának megfelelően a SEAWING Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 2018. október 1. napjával egyesül az ASSA ABLOY Hungary Kft-vel és 2018. október 1. napjától ASSA ABLOY Opening Solutions Hungary Korlátolt Felelősségű Társaságként (székhely: 8000 Székesfehérvár, Palánkai út 5.) működik tovább.
Működésünket, tevékenységünket tekintve ügyfeleink számára az egyesülés semmilyen változást nem jelent, a közöttünk fennálló üzleti kapcsolat az egyesüléstől függetlenül változatlanul halad tovább, azt az egyesülés semmiben nem módosítja, így elérhetőségeink, cégjegyzékszámunk, adószámunk és bankszámlaszámunk is változatlan marad.
A SEAWING divízió továbbra is elsősorban saját fejlesztésű termékei gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, míg az ASSA ABLOY kereskedelmi divízió az eddigiekhez hasonlóan a cégcsoport egyéb termékeinek magyarországi képviseletét látja el. A divíziók két külön kereskedelmi egységként műkövednek továbbra is.
Az egyesülés következtében az árukiadás és kiszállítás a SEAWING telephelyén a leltározás miatt, 2018.10.01. és 2018.10.05. között szünetel.
A hivatalos közleményt az alábbiakban olvashatják el:

Hivatalos közlemény